You are here:   Home > Tilmelding > Tilmelding af springere

Tilmelding af springere

Gamle springere bedes tilmelde sig og indbetale umiddelbart omkring sæsonstart, dog senest 2 uger efter sæsonstart. Betales der senere end det, kan foreningen ikke garantere en plads, hvis holdene er fyldte.

Nye springere skal senest 2 uger efter sæsonstart eller deres første første prøvegang, tilmelde sig hvis de ønsker at fortsætte med at springe og skal samtidig betale kontingent. Starter springeren sent i en sæson, tal da med en træner først.

Nye springere bedes oplyse:

• Navn, adresse, telefon, mail-adresse, fødselsdato
  • Kontakt mail-adresse og telefonnummer

Kontingentet kan indbetales til

• Foreningens konto - husk at skrive navn på springeren der betales kontingent for i emnelinjen.
  • Via Mobile Pay - husk at skrive navn på springeren der betales kontingent for i kommentarlinjen.
  • Kontant til en træning, hvor der også er blanketter til at udfylde ovenstående oplysninger. Penge og blanket afleveres til en træner.

Du kan se priserne her